Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Πύργος: Του έστησαν παγίδα, τον εκβίασαν και στο τέλος τον λήστεψαν







Πύργος: Του έστησαν παγίδα, τον εκβίασαν και στο τέλος τον λήστεψαν

Είναι πραγματικά απίστευτη η ιστορία που εκτυλίχθηκε σε χωριό του δήμου Πύργου τους τελευταίους μήνες. Ένας ηλικιωμένος - σύμφωνα με πληροφορίες άθελά του - βρέθηκε μπλεγμένος σε μια πλεκτάνη που έστησαν
ΡΟΜΑ. Οι δράστες προφανώς γνωρίζοντας πως ο ηλικιωμένος είχε χρήματα, τον πίεσαν και του πλάσαραν δίπλα του μια νεαρή ομόφυλή τους με σκοπό να συνευρεθεί μαζί του.
Ο ηλικιωμένος ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς δεν ζητούσε κάτι τέτοιο, αλλά και βιολογικά δεν το επέτρεπε η κατάστασή του. Ωστόσο παρά την άρνησή του οι δύο ΡΟΜΑ και η νεαρή, άρχισαν να τον εκβιάζουν πως έχουν φωτογραφίες του με τη νεαρή - σε “σκηνικό” που είχαν στήσει οι ίδιοι για να φαίνεται ως μέρος ερωτικών περιπτύξεων…
Ο ηλικιωμένος φοβούμενος πως θα ντροπιαστεί στη σύζυγό του και στο χωριό, ενέδωσε την πρώτη φορά στον εκβιασμό και έδωσε χρήματα στου δράστες. Το ίδιο συνέβη και τη δεύτερη φορά που οι τελευταίοι ζήτησαν πάλι χρήματα.
Την τρίτη φορά, οι δράστες μετά την άρνηση του ηλικιωμένου που τους είπε πως δεν έχει άλλα χρήματα, με την απειλή μαχαιριού, τον λήστεψαν, αποσπώντας του, το ποσό των 9.000 ευρώ και χρυσά κοσμήματα. Αυτο συνέβη πριν από αρκετό καιρό σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι δράστες όμως δεν το έβαλαν κάτω και μετά από τη ληστεία συνέχισαν να τον εκβιάζουν.
Ο ηλικιωμένος βλέποντας πως οι φόβοι του δεν οδηγούν πουθενά και αντιλαμβανόμενος πως αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου έστησαν καρτέρι στους δράστες, αφού πρώτα ζήτησαν από τον ηλικιωμένο να κλείσει ένα ραντεβού μαζί τους στο σπίτι του. Ο ένας από τους δράστες που φέρεται να είναι και το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, ένας ΡΟΜΑ ηλικίας 32 ετών, μετέβη στο σπίτι και την ώρα της συναλλαγής υπό την εκβίαση συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αντιμετωπίζει πλέον τις κατηγορίες της ληστείας και της εκβίασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό που να παρουσιάζει τον ηλικιωμένο με την νεαρή ΡΟΜΑ δεν εντοπίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου